Szemöldök laminálás

Szemöldök festés és formázás

Napjainkban nélkülözhetetlen a tökéletes megjelenéshez a szépen formált, illetve színezett szemöldök. Egy jó kozmetikus, szakmai szemmel nézve a vendég egyéniségéhez, hajszínéhez és bőrszínéhez igazodva találja meg a megfelelő árnyalatot. Ez által karakteresebbé téve az arcot, kiemeli a szemeket és korrigálja az esetleges hiányosságokat.

Általában vendégeim azért kerestek fel, mert szeretnének reggelente időt spórolni, azonban a tökéletes megjelenés is fontos számukra.

Szemöldök laminálás

Ez a vadonatúj eljárás Oroszországból indult útjára, viszonylag rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert. Az eljárásnak köszönhetően a legrakoncátlanabb szemöldököt is a megfelelő irányba tudjuk rendezn. Jelenleg ez a legtartósabb eljárás, amely hatására 6 hétig tartó, fixált irányú szemöldököket tudunk kialakítani. Alkalmazásával a szemöldök teltebb, rendezettebb hatás érhető el, amelynek nem csak a nők, hanem a férfiak is örülnek.

A szemöldök laminálás során a Best Brows Pro termékeit használom, melyek gyártásakor nem került sor állatokon való tesztelésre. Fontos megjegyezni, hogy a szemöldök laminálást henna szemöldök festéssel kombinálva látványosabb eredményt érhetünk el.

Kinek ajánlom a szemöldök laminálást?

- Bárkinek, aki nincs megelégedve a szemöldöke formájával.
- Mindenkinek, aki képes elaludni a szálakat.
- Azoknak a férfiaknak, akik szeretik a rendezett formájú szemöldököt.

Otthoni utóápolás

Az első 48 órában kerülni kell az erős sminklemosók, hámlasztók és olaj alapú készítmények használatát a szemöldök környékén. Az első 24 órában kerülni kell a sampon vagy balzsam szemöldökre jutását, az erős hőhatásokat, az úszást és a szaunát. Ezeket betartva hosszú hetekig rendezett szemöldököt kaphatsz.

Kemecsei Blanka Gabriella
© Szépségpatika Szépségszalon

Kemecsei Blanka Gabriella

Szépségpatika Szépségszalon
Telefon: 06 30 361 1882
Cím: 4032, Debrecen Jerikó utca 10.