BEST BROWS PRO Henna szemöldök festés

Szemöldök festés és formázás

Napjainkban nélkülözhetetlen a tökéletes megjelenéshez a szépen formált, illetve színezett szemöldök. Egy jó kozmetikus, szakmai szemmel nézve a vendég egyéniségéhez, hajszínéhez és bőrszínéhez igazodva találja meg a megfelelő árnyalatot. Ez által karakteresebbé téve az arcot, kiemeli a szemeket és korrigálja az esetleges hiányosságokat.

Általában vendégeim azért kerestek fel, mert szeretnének reggelente időt spórolni, azonban a tökéletes megjelenés is fontos számukra.

A kozmetikában elérhető színek

A henna kíméletes, több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz. A termékről elmondható, hogy vegán készítmény. Állatkísérletektől mentes, nem tartalmaz ammóniát, felviteléhez nem szükséges hidrogén-peroxid, így egy bőrbarát alternatívát kínál a szemöldökök  tartós festésére.

A henna alkalmazásával nem csak teljesen befedjük a szemöldökszálakat, mely által tökéletesebb, hangsúlyosabb szemöldököt kapunk, hanem a hiányzó szálak hibáit is eltűntethetjük.

Ellenben a sima festékkel, a Best Brow Henna festék tartóssága a szőrön 5-6 hétig tart, a bőrön 1 hétig is látványos marad.

A kezelés alkalmazását nem javaslom a következő esetekben:
- Pozitív allergiateszt a Best Brows Pro Henna festékre
- Sérült, gyulladt szemöldök vagy szemhéj esetén
- Kemoterápiás kezelés esetén
- Bőrbetegség, bőrelváltozás esetén
- Napégett bőr esetén
- Botox vagy ráncfeltöltés után 2 hétig
- Szemöldöktetoválás után
- Szembetegség ideje alatt

A szemöldök festés ideje kb. 30-45 percet vesz igénybe, amely tartalmazza az előkészületeket, a forma megtervezését, a festést és a festék száradási idejét, illetve a stylingot.

A kozmetikában elérhető színek:
- Szőke
- Világosbarna
- Vörösesbarna
- Kávébarna
- Csokoládébarna
- Fekete

Kemecsei Blanka Gabriella
© Szépségpatika Szépségszalon

Kemecsei Blanka Gabriella

Szépségpatika Szépségszalon
Telefon: 06 30 361 1882
Cím: 4032, Debrecen Jerikó utca 10.