Smink

Smink

Smink

Számomra fontos, hogy mindig naprakész legyek az új trendekkel kapcsolatosan és a változó igényeket kielégítsem. A smink napról napra változik, évszakonként megújulnak a trendek.

A smink elkészítésekor szem előtt tartom a vendég igényeit. Azonban fontosnak tartom, hogy az egyénhez megfelelő, szépségét kiemelő, alkalomhoz illő módon készítsem el a kért sminket.

A lényeg, hogy elfedjük az arc apróbb hibáit és kiemeljük az előnyös adottságokat.

Nappali smink

Ebben az esetben elfedjük az apróbb bőrhibákat, a szemöldök és a szem kiemelése a fontos natúr, barnás színekkel, illetve fokozva az összképet kis színt viszünk az ajkakra.

Alkalmi smink

Alkalmi sminket sok helyre viselhetünk, ilyen például egy szalagavató, egy ballagás, egy születésnapi buli, vendégként egy esküvőn vagy születésnapokkor. Ennek a sminknek az elkészítése lényegesen több időt és odafigyelést igényel a nappali sminkhez képest. Ekkor a hibátlan alapozás, hangsúlyos szemöldökök, több színből álló szemhéjpúder és a rúzs teremt tökéletes harmóniát. Az ilyen smink megalkotásához érdemes szakemberhez fordulni.

Menyasszonyi smink

Mindenki erről a napról álmodik, ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie. Különböző pontoknak kell megfelelni. Lényeges, hogy a sminknek nem csupán nappali fényben kell jól mutatnia, hanem az esti órákban is a táncparketten. Nem lehet vastag, azonban nagyon tartósnak kell lennie. Nem szabad megfeledkeznünk az aznap lehulló könnyekről sem, így muszáj vízállónak lennie. Nem változtathatjuk meg az ara megjelenését és fontos, hogy hűek maradjunk az egyediségéhez.
Ezekből a szempontokból fontos, hogy szánjuk rá az időt a próbasminkre és tervezzük meg a menyasszonyhoz illőt.

Természetesen az örömanyáról sem feledkezhetünk meg ezen a napon, hiszen az anyukáknak is tündökölniük kell. A ruha színeit szem előtt tartva megalkothatjuk a nagy naphoz megfelelőt.

A koszorúslányok nagy szerepet töltenek be az esküvő napján, hogy enyhítsék az izgalmakat és segítsék a készülődést. Fontos hogy megjelenésük harmonizáljon az ara sminkjével és kiemeljék a szépségét.

Az esküvő napja izgalmakkal teli a vőlegény számára is, hiszen örök szerelmet esküsznek egymásnak. A fotós számára lényeges, hogy matt arcbőrrel tündököljön az ifjú pár, ezért vőlegény sminket, mattítást is igénybe tudtok venni.

Kemecsei Blanka Gabriella
© Szépségpatika Szépségszalon

Kemecsei Blanka Gabriella

Szépségpatika Szépségszalon
Telefon: 06 30 361 1882
Cím: 4032, Debrecen Jerikó utca 10.