Arckezelések

Arckezelések

A kezeléseket Remy Laure francia termékcsaláddal végzem. Ezt a márkát már több, mint négy évtizede fejlesztették ki. A magas minőségű és természetes összetevőinek, hatóanyagainak és a fejlett technológia alkalmazásának köszönheti, hogy minden bőrprobléma kezelésére világszerte elterjedt.

Az arc letisztítását DNA tisztító tejet alkalmazok, mely fő összetevője lazac ikrakivonatból kinyert tiszta DNS, sárgabarack magolaj, mely vitaminokban gazdag és segíti a hatóanyagok felszívódását. Eltávolítja a sminket, a szennyeződéseket, mélyen tisztít anélkül, hogy sérülne a bőr természetes lipid rétege.

 A tonizálásnál úgy nevezett szépség permetet használunk, mely iszapvizet, antioxidánsokat tartalmaz, melyeknek a szövetek anyagcseréjét fokozzák, frissít, előkészíti a bőrt a következő hatóanyag befogadására.

A peeling eltávolítja a bőrfelszínről az elhalt szarulemezkéket, segíti a bőrlégzést, szebb bőrképet ad. Végezhetjük Peeling Cream-mel vagy Mineral Peeling segítségével.

A masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési folyamatok és tüneteinek megelőzése, késleltetése és a fáradt külső enyhítése. Hatására javul a hám ellenálló képessége, segíti az elhalt hámsejtek leválását, fokozódik a sejtek, rostok képződése, felgyorsulnak a szövetek élettani folyamatai. A masszázs által fokozódik az arcunk vérkeringése, így lehetővé téve a tápanyagok könnyebb, gyorsabb felszívódását. A bőrünk hidratációja fokozódik, sima és bársonyos puhaságú lesz.

Az azonnal látható és érezhető jelei mellett, nyugtató és relaxáló hatású, egy fejfájás megszűntetésére is képes. Kortól és nemtől függően mindenkinek ajánlom.

A masszázs balzsam is minden bőrtípusnál alkalmazható, a benne található makadámia olaj puhít és véd a szabadgyökök ellen, a borsmenta fájdalomcsillapító, a kamilla gyulladáscsökkentő hatású.

A gépi kezelést tű nélküli mezoterápiával javaslom elvégezni. Ezt a beavatkozást azoknak ajánlom, akik sebészeti eljárás nélkül szeretnének megfiatalodni.

A tű nélküli mezoterápia vagyis az elektroporáció, rádiófrekvencia segítségével juttatja be a hatóanyagot a bőröd mélyebb rétegeibe non invazív módon. Fontos kiemelni, hogy a kezelés nem jár semmilyen fájdalomérzettel és gyógyulási időre sincs szükség. Az eredmény már egy kezelés után szemmel látható.

Képes felmelegíteni az irhát és a bőralját anélkül, hogy a bőrfelszínt túlmelegítené. A sejtek fizikailag is átrendeződnek, aquaporin csatornák keletkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a mikrobiológiailag tiszta mezoterápiás szérumok 90% felszívódjon a többi gépi kezeléssel ellentétben, ahol csupán a szérumok 10% szívódik fel!

Hatására az arcbőr feszesebb lesz, csökken a ráncok mélysége, üdébb és feszesebb bőrt kapsz. A bőröd újból élettel telivé válik.
A mezoterápia hatását különböző szérumokkal tudjuk fokozni.
A kezelések során bőrtípustól függően alkalmazom Remy Laure Rejuvenyl phyto-aromatic complex ampullát, mely serkenti a fibroblasztok működését és stimulálja a keringést.

A másik ampulla biotint tartalmaz, mely fokozza az új sejtek képződését, segíti a DNS replikációját.

A tápláló pakolás nélkülözhetetlen a különböző arckezelések során. A különleges tőzegiszapos pakolás gyógynövényeket tartalmaz, így pótolja a bőrben hiányzó ásványi- és tápanyagokat. Összehúzó, sejtstimuláló és gyulladáscsökkentő hatása a tisztító arckezelések elengedhetetlen része. A tápláló és méregtelenítő hatása a fiatalító arckezeléseknél nélkülözhetetlen. A fáradt szemkörnyékére DNA pakolás felhelyezését javaslom, mivel a benne található DNS orvosolja azokat a bőrproblémákat, melyeket az öregedés, a napsugárzás és a dehidratáció okoz. Fontos megjegyeznünk, hogy egy molekula DNS 10.000 vízmolekula megkötésére képes, így a szemkörnyékápoló fontos alapanyagát képezi.

A búcsúkrém regenerálja és puhítja a bőrt, segíti a sérült bőrfelszín gyorsabb gyógyulását. Védi a külső környezeti tényezőktől, UV filter tartalma miatt az UV sugárzás ellen is hatásos.

Kemecsei Blanka Gabriella
© Szépségpatika Szépségszalon

Kemecsei Blanka Gabriella

Szépségpatika Szépségszalon
Telefon: 06 30 361 1882
Cím: 4032, Debrecen Jerikó utca 10.